Миссия «Надежда спасения»

Всякий, кто призовет Имя Господне, спасется. Римлянам 10:13
+1-941-404-8483
Mon - Sat: 9:00am - 6:00pm. EST
Главная / Магазин / Книги / Детская / Біблія для дітей українсько-англійська
Біблія

Біблія для дітей українсько-англійська

Идательство: Золотой город
30
ISBN:978-966-2640-38-0
416 стр.
Твердый переплет
Код: B-3307
Наличие:

В данный момент товара нет в наличии, но вы можете оставить заявку и мы оповестим вас, как только он появится в продаже.

«Українсько-англійська Біблія для дітей» відкриє перед вашою дитиною двері в світ біблійних історій, розповість про добро та любов до ближнього, познайомить її з ідеєю спасіння та допоможе закласти міцний фундамент її віри.

Книга буде корисна дітям, які вивчають як англійську, так і українську мови, а також викладачам англійської мови.
Біблія призначена для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.

Ми – видавці цієї книги – сподіваємося, що українсько-англійська Біблія принесе користь і українським дітям, які вивчають англійську мову, а також англомовним дітям укранців, що проживають на території англомовних країн, добре володіють англійською, однак хотіли би вивчити й мову своїх батьків.

Ми хочемо, щоб ця книжка послужила водночас для вивчення мови й наблизила дітей до історії спасіння, зміцнюючи й поглиблюючи їхню віру. У книгарнях можна знайти чимало матеріалів, призначених для вивчення англійської чи української мов, проте мало книжок спрямовані на розвиток мови біблійної. Видаючи українсько-англійську Біблію, ми хочемо заповнити цю прогалину.

Біблійні розповіді, які ввійшли до цієї книги, написані простою англійською/українською мовою. Основна ідея в тому, щоб послуговуватися простими граматичними конструкціями та базовим набором слів, які використовуються в щоденному житті.

Видавництво збагатилo історії ретельно відібраною біблійною лексикою, яка буде зрозумілою для дітей і поглибить їхнє володіння мовою.

Формат издания: 168 х 244 х 23 мм.

Здесь пусто, совсем ничего нет.